In 2013 ontdekte ik dat ik veel geld kon besparen door over te stappen op een andere zorgverzekering. Ik bespaarde hier bijna 700 euro mee, per jaar! Vervolgens ben ik ook overgestapt met mijn autoverzekering. Dit alles scheelt mij bijna €1000 per jaar.

aapbloem

Extra op vakantie? Geen probleem met de bespaar aap.

De reden dat ik deze site ben gestart is om jou te laten zien dat jij ook heel makkelijk honderden euro’s per jaar kan besparen. Door simpel over te stappen op een andere maatschappij. Iedereen kan op deze manier veel geld besparen.

Met €1000 kan je bijvoorbeeld een deel van je schulden aflossen, misschien wel een extra vakantie of wat te denken van nieuwe kleding? Je hebt vast wel een idee waar jij het liefst dat geld aan uitgeeft. Alles beter dan aan de verzekering toch?

Het mooie van alles is dat het mij slechts een half uur duurde om over te stappen. Maar door gebruik te maken van onze vergelijkerstools kan je dat nog veel sneller!

Ben jij klaar om €1000 te verdienen in slechts 30 minuten? Waar wacht je nog op?

Gebruik onze vergelijkers en bespaar jaarlijks honderden euro’s!

Affiliate

De links naar de verschillende bedrijven zijn affiliate links. Dit houdt in dat wij een bedrag ontvangen wanneer jij je aanmeld bij het desbetreffende bedrijf. Dit wordt betaald door het bedrijf. Jij betaalt dus niks extra. Wij zijn onafhankelijk en je kan via ons makkelijk de goedkoopste bedrijven vinden en zo honderden euro’s per jaar besparen.